zondag 21 augustus 2011

verjaardagskaart

De kaart is uitgesneden met de cricut.  Had een nieuwe cardridge gekocht en ben er erg blij mee. Er zitten veel mogelijkheden op.  Paperlace.

3 opmerkingen:

 1. hoi lilian je kaartje is weer schattig , handig zo'n snijapparaat, moet er ook maar is voor sparen, scheelt weer blaren met knippen hihi ;) xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lilian, leuk om te zien dat je lekker met je nieuwe cardridge aan de slag bent gegaan. Het effect is erg leuk geworden. Het kaartje hieronder vind ik ook erg mooi. Heb verder nog eens even op je blog rondgesnuffeld en vond het erg leuk om lay-outs te zien. Mag ik zelf ook graag doen. Ik vind het alleen erg moeilijk om deze fatsoenlijk te fotograveren voor op mijn blog.
  Wat heb je een schattig poesje zeg. (laat het mijn oudste zoon maar niet zien want die zeurt al jaren om een poesje erbij. Maar dat wil ik mijn oude kater van 19 jaar niet meer aan doen)

  Groetjes van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lilian,
  Wat een leuk effect geeft die vorm kaart! Ik wil nog steeds wel zo'n superduper cricut die we hadden gezien, maar dan mag ik nog wel ff sparen :) Mooi kaartje hoor!

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen